Viitorul tau - Mai aproape decat crezi.

Ești gata să faci
următorul pas?

Ambițiile tale pot deveni realitate. Vom reusi împreună.

Credem că a munci din greu ține de ambele părți. Lucrezi din greu pentru noi – dând tot ce ai la muncă și dezvoltându-te. Muncim din greu pentru tine – creând un mediu de lucru în care eforturile tale sunt recunoscute și răsplătite. Și făcând eforturi suplimentare pentru a fi transparenți și corecți.

 

Astfel, poți să crești și să profiti la maximum de tine și de viitorul tău. Sună grozav, nu?

Birou Romania

+40341452230
aplica@hobij.ro

 

CONSTANTA, 900592
99C, Mircea cel Bătrân Street, 3rd floor, office 5

 

Luni – Vineri 09:00- 17:00 (ora României)

Mai mult decât un loc de muncă.

Ești în căutarea unui nou loc de muncă? Te putem ajuta. HOBIJ este locul potrivit. Îți prezentăm marii angajatori din Țările de Jos. Și asta nu este tot ce facem.

 

Dacă este necesar, aranjam locuințe bune și sigure (conforme cu toate legile și reglementările relevante) și organizăm transportul la și de la locul de muncă. De asemenea, ne ocupăm de toată documentația necesară și îți oferim sprijin pentru completarea acesteia. Deci tot ce trebuie să faci este să începi!

werknemers-maak kennis met HOBIJ

Faceți cunoștință cu HOBIJ.

Suntem HOBIJ. O agenție de recrutare specializată în căutarea și găsirea de lucrători talentați din Țările de Jos și din străinătate. Așadar și din România. Găsim și potrivim angajatori din producție, tehnologie și logistică cu profilul si experiența ta. Facem asta din 1995.

De la aplicare până la angajare.

Procesul în 6 pași simpli.

Aplicația.

Primul pas pentru a-ți crea noul viitor este să aplici pentru unul dintre joburile noastre. Îți trimitem un mesaj sau un e-mail în termen de 48 de ore (în zilele lucrătoare) pentru a discuta despre CV-ul tău. Vom vorbi despre experiența, disponibilitatea și așteptările tale.

Să facem cunoștință.

Ne place să cunoaștem fața din spatele numelui, așa că suntem dornici să te cunoaștem personal. Dacă nu ne poți vizita la biroul din Constanța, putem să ne cunoaștem printr-un apel video. Sau ești binevenit să vizitezi biroul central din Veghel, dacă te afli în Tările de Jos.

Test de aptitudini.

Dacă un anumit loc de muncă necesită abilități specifice, am dori să vedem cât de capabil ești. Astfel de aspecte sunt discutate în cadrul interviului.

Semnarea documentelor.

În urma unui interviu pozitiv, îți trimitem documentele necesare, cum ar fi descrierea locului de munca, contractul de mediere, angajare și termenii și condițiile. Mai ai timp să te gândești la oferta noastră. Dacă ești mulțumit, este timpul să semnezi (digital) documentele!

Transport și locuință.

Dacă vii din străinătate, trebuie să îți organizezi singur călătoria către Țările de Jos. Dacă este necesar, asigurăm o locuință bună și sigură și transport la și de la locul de muncă. Te așteptăm să îți urăm bun venit în biroul nostru din Veghel. Dacă nu ai încă asigurare de sănătate în Țările de Jos, vom solicita o asigurare de sănătate în numele tău. Costurile vor fi deduse din salariu și sunt menționate pe fluturașul de salariu.

Să înceapă munca!

Îți începi lucrul la noul loc de muncă. În mod firesc, îndrumătorul (job coach) este disponibil pentru a-ți răspunde la întrebări, pentru a primi feedback sau doar pentru o conversație, pe tot parcursul perioadei cât lucrezi prin noi. Bine de știut: primul salariu este plătit după a doua săptămână de lucru, așa că îți recomandăm să ai niște mici economii pentru a trece cu bine peste acestă perioadă.

Academia „Never Stop Growing„.

Nu înceta niciodată să te dezvolți. Acesta este motto-ul nostru. De aceea am fondat Academia Never Stop Growing. Aceasta oferă diverse programe de formare și educație în logistică și tehnologie. De exemplu, te poți pregăti pentru a obține certificatul de sudor sau șofer de motostivuitor! Astfel de certificări îți vor oferi mai multe oportunități de angajare, fie la organizația pentru care lucrezi acum, fie pe piața muncii. Dorești să afli mai multe despre opțiuni?

Dorești să obți un bonus net de 100 EUR?

Ești unul dintre lucrătorii HOBIJ Flex și îți dorești să câștigi un bonus frumos? Grozav. Dacă ne prezinți un nou lucrător flexibil, primești un bonus net de 100 EUR atunci când această persoană va fi lucrat pentru noi timp de 10 săptămâni. Bineînțeles, dacă și tu vei fi încă angajat al HOBIJ la acea dată. Dacă ne prezinți doi colegi noi, primești 2 x 100 €, etc.

Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Întrebări?

Consultați FAQ-ul nostru. Aici veți găsi cele mai frecvente întrebări, explicate în mod simplu.